Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Capaciteit in horecazaken beperkt tot 200 personen

07 augustus ’20 (vr)
Er geldt een capaciteitsbeperking in alle horecazaken van de politiezone Neteland. Vanaf zaterdag 8 augustus mogen er nog maximaal 200 klanten gelijktijdig aanwezig zijn in een horecazaak, inclusief het terras.
Kinderen tellen mee, personeel niet.
 
Met deze maatregelen willen de burgemeesters vermijden dat er grote groepen mensen samenkomen op het grondgebied. De beperking moet er ook voor zorgen dat de veiligheidsafstand overal kan gerespecteerd worden en dat de registratieplicht beter kan opgevolgd worden.
 
De maatregel geldt tot en met woensdag 26 augustus maar kan nog gewijzigd of verlengd worden. De horecazaken die door deze maatregel worden getroffen, zijn door de gemeenten op de hoogte gebracht.
 
De lokale politie houdt toezicht op het naleven van deze maatregel.
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP