Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Bermmaaien gaat terug van start: wees voorzichtig

11 september ’20 (vr)
Vanaf maandag 14 september gaat de groendienst opnieuw de bermen maaien. De maaiwerken starten om zeven uur 's morgens en gaan door tot zes uur 's avonds. In totaal wordt er een achttal weken gemaaid. Wees extra voorzichtig bij het inhalen.

Als je met je wagen voorbijsteekt, moet je rekening houden met een lengte van vijftien meter. Kijk dus goed uit voor achterliggend en aankomend autoverkeer.

Fietsers, steek altijd voorbij langs links

Ben je met de fiets en moet je de maaier langs de achterkant voorbijsteken? Ga dan steeds langs links. Steek niet rechts voorbij of rij niet onder de maai-arm door. Dat is levensgevaarlijk: de kans is groot dat de medewerker je niet gezien heeft.

Nader je de bermmaaier langs de voorkant? Wuif naar de medewerker en zorg dat hij je gezien heeft. Hij stopt dan even met maaien om je veilig te laten passeren.

Nieuwsoverzicht
wees voorzichtig tijdens het bermmaaien

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

adres
tel.
014 23 35 72
e-mail
technische.dienstverlening@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP