Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Verrijk je tuin met inheemse bomen, planten of hagen met de actie 'Behaag onze Kempen'

28 augustus ’20 (vr)
Ook dit najaar kan je dankzij de actie ‘Behaag onze Kempen’ je tuin verrijken met inheemse of streekeigen fruitbomen, sierplanten of hagen. Deze grootschalige bomen- en struikenverkoop van de Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij Kempen (IOK) is intussen aan haar 26ste editie toe.

Bestellen en betalen doe je ten laatste op 20 oktober via het online bestelformulier op www.iok.be/bok.

Afhalen plantgoed

Het bestelde plantgoed haal je zelf af op zaterdag 21 november tussen 9.30 en 11.30 uur op de afhaalplaats van je keuze. In onze gemeente kan dat in de hallen van domein Teunenberg, Boerenkrijglaan 51c.

Tuinadvies en ‘live’ ontmoeting met het aanbod van Behaag Onze Kempen

Tijdens een inspiratiewandeling in het Herentalse Begijnhof op 19 september ontmoet je verschillende soorten uit het aanbod 'live', omkaderd met smakelijke info van Joeri Cortens. Na de rondleiding kan je met vragen over het ontwerp of de inrichting van je tuin terecht bij Joeri en de andere vrijwilligers van Natuurpunt, JNM en Velt.

Praktisch

  • zaterdag 19 september van 14.00 tot 16.00 uur, samenkomst aan Oxfam Wereldwinkel, Begijnhof 29, 2200 Herentals (Begijnhofpoort)
  • gratis

vooraf inschrijven via www.iok.be/tuinbezoek 

Nieuwsoverzicht
Behaag onze Kempen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP