Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Verrijk je tuin met inheemse bomen, planten of hagen met de actie 'Behaag onze Kempen'

30 augustus ’21 (ma)
Ook dit najaar kan je dankzij de actie ‘Behaag onze Kempen’ je tuin verrijken met inheemse of streekeigen fruitbomen, sierplanten of hagen. Vanaf dit jaar zit ook gevelgroen bij in het aanbod.

Bestellen en betalen doe je ten laatste op 20 oktober via het online bestelformulier op www.iok.be/bok.

Afhalen plantgoed

Het bestelde plantgoed haal je zelf af op zaterdag 20 november tussen 9.30 en 11.30 uur op de afhaalplaats van je keuze. In onze gemeente kan dat aan de parking van de hondenclub, Missestraat 12.

Netelandplant!-dag

Plant je afgehaalde plantgoed meteen op 20 november tijdens de Neteplant!-dag. Zo help je onze gemeente naar de overwinning tijdens het Kempisch Kampioenschap Tegelwippen. Meer info hierover op www.regioneteland.be/neteplantdag.

‘Live’ ontmoeting met het aanbod van Behaag Onze Kempen

Op zaterdag 18 september kan je om 13.30 of 15.00 uur deelnemen aan een inspiratiewandeling met Joeri Cortens in het Herentalse Begijnhof. Tijdens de wandeling maak je kennis met verschillende soorten uit het aanbod. Inschrijven kan via www.iok.be/tuinbezoek. 

Nieuwsoverzicht
Behaag onze Kempen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP