Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Inschrijven huiskamervoorstellingen vanaf 7 september

03 september ’20 (do)
Vanaf maandag 7 september kan je je inschrijven voor de huiskamervoorstellingen van vzw Keizer Karel. Die gaan dit jaar niet door in huiskamers, maar wel op alternatieve locaties.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan vanaf maandag 7 september. Omwille van praktische redenen kan dat voor deze editie enkel telefonisch (014 27 94 21) of per mail (vrije.tijd@olen.be)

Aarzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.  

Programma

De gratis voorstellingen starten telkens om 20.00 uur. 

donderdag 1 oktober: ‘The Broken Circle Breakdown’ door Zibrogamin

Locatie: Ontmoetingscentrum De Vrede, Lichtaartseweg 131

Theatergezelschap Zibrogamin brengt met deze muziekvoorstelling mensen dichter bij elkaar. Je geniet van een muzikale trip vol hartverwarmende en hartverscheurende wendingen. Het wordt bovenal een zoektocht naar troost. Wie de gelijknamige film heeft gezien, weet dat het een avond zal worden boordevol passie en muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint en soms ook niet.

Bezetting: Ingrid Veulemans (zang), Jan Andel (zang en gitaar), Kris Auwers (zang, gitaar, Mandoline) en Lode Vandermeulen (zang en basgitaar)

donderdag 8 oktober: Nele Van den Broeck

Locatie: Wereldwinkel, Boekel 9

Nele Van den Broeck is niet in twee woorden te omschrijven. Behalve schrijfster is zij ook muzikant en theatermaker, columnist en presentator op radio en tv. Voor haar muziekcarrière verhuisde ze naar Engeland, voor de liefde naar Zweden. De voorstelling ‘Halfvolwassen’ is het relaas van die omzwervingen en alle groeipijnen, van de grote emoties en grappige inzichten die ze onderweg geserveerd kreeg.

donderdag 22 oktober: Benny's Jazz Quartet

Locatie: kerk Olen-Centrum

Benny's Jazz Quartet brengt jazzmuziek voor iedereen. Zowel ingetogen jazzstandards als opzwepende latinjazz zitten in hun repertoire. Je hoeft geen jazzkenner te zijn om hun muziek te smaken. In tegendeel: je zal eerder verrast zijn dat veel van hun melodieën je bekend in de oren klinken.

Bezetting: Leo Torremans, alias Torre (contrabas), Benny Vangenechten (sax en dwarsfluit), Diet Lauwers (piano) en Paul Janssen (drums)

Opgelet: de huiskamervoorstellingen gaan voorlopig door onder voorbehoud. Als de epidemische toestand zou verslechteren, kunnen de activiteiten alsnog geannuleerd worden.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP