Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Wijziging: op- en afrit afgesloten E313 rijrichting Hasselt

14 september ’20 (ma)
Op 14 september starten de werken voor de plaatsing van geluidsschermen langs de E313. Omwille van de veiligheid besliste AWV om de afrit en de oprit Herentals Oost in de richting van Hasselt af te sluiten van maandagavond 14 september tot het einde van de werken. De werken duren +/- 3 maanden

Deze maatregel komt er om de veiligheid van de weggebruikers en de wegenarbeiders te verhogen, na bijkomende adviezen van experts. 

Je volgt best de aangegeven omleidingen van en naar het eerstvolgende complex via de parallelwegen van de autosnelweg.

De afrit en oprit in de rijrichting Antwerpen blijven beschikbaar. 

Meer weten?

Alle actuele info over het project vind je op www.wegenenverkeer.be/olen.

Met vragen over dit project kan je terecht bij je bereikbaarheidsadviseur Frederik Bronckaerts via bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of via 0468 03 53 84.

Nieuwsoverzicht
Verkeerssituatie tijdens fase 1 van de werken

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP