Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Team Gebouwen maakt scholen coronaproof met gloednieuwe wastafels

16 september ’20 (wo)
Regelmatig je handen wassen met water en zeep is heel belangrijk in de strijd tegen het coronavirus COVID-19, zowel voor jong als oud. Om de lagere scholen te ondersteunen, voorzagen de medewerkers van team Gebouwen de gemeentelijke scholen De Kriebel en De Kleine Wijzer van tien extra wastafels.

Wastafel van eigen makelij 

Team Gebouwen - een onderdeel van Technische Dienstverlening - werkte een stevig en handig ‘wasconcept’ uit. Aan elke wastafel kunnen een drietal kinderen tegelijkertijd snel hun handen wassen. Elke wastafel is verplaatsbaar en kan gekoppeld worden aan een andere wastafel. Zo kunnen ze heel makkelijk op eender welke locatie ingezet worden, ook na Corona.

Ook in het verkeerspark te Herentals

Politie Neteland hoorde van het concept en heeft ook een wastafel aangevraagd voor het verkeerspark in Herentals. Wanneer de Olense jeugd er binnenkort gaat oefenen met de fiets, kunnen ze ook daar hun handen wassen in een ‘Olense wasbak’.

Nieuwsoverzicht
wastafels

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

adres
tel.
014 23 35 72
e-mail
technische.dienstverlening@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP