Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Breng fairtrade tot bij jou - week van de fairtrade

05 oktober ’20 (ma)
7 tot 17 oktober staat elk jaar in het teken van duurzame en eerlijke handel. In Olen zijn er dan normaal acties die de fairtradeproducten op de voorgrond zetten. Jammer genoeg is het dit jaar anders en gaan die acties niet door. Wat kan je zelf doen om de fairtrade toch tot bij jou te laten komen?

Breng eens een bezoek aan Oxfam Wereldwinkel

Ga zeker eens langs bij de Olense Oxfam Wereldwinkel (Boekel 9) en ontdek hun uitgebreide gamma. Alle producten zijn gegarandeerd volgens het principe van eerlijke handel met aandacht voor duurzaamheid, samenwerking, samenleving en ecologie.

De openingsuren vind je hier. Je kan hier ook online bestellen en de producten afhalen in de winkel of thuis laten leveren.

Bestel je verse groenten en fruit bij Biologisch tuinbouwbedrijf ‘t Meulenhuys

Verse groenten en fruit kan je bij Oxfam Wereldwinkel niet kopen. Daarvoor hebben we in Olen een samenwerking met biologisch tuinbouwbedrijf ’t Meulenhuys.

Je kan door hen samengestelde pakketten bestellen, maar je kan ook kiezen om je bestelling zelf samen te stellen. Heb je liever wekelijks een groentepakket, dan kan je kiezen voor een abonnement.

Je kan je bestelling elke woensdag tussen 17.30 en 19.00 uur in een afhaalpunt in O.-L.-V.-Olen afhalen. Wil je meer info of wil je ook abonnee worden? Kijk dan zeker eens op www.meulenhuys.net of mail naar webwinkel@meulenhuys.com.

Kies ook in de supermarkt voor duurzame en eerlijke producten

In elke supermarkt vind je producten van eerlijke handel. Je herkent ze aan het fairtradelogo. Wil je ook dat er respect is voor de aarde bij de productie? Zoek dan naast het fairtradelogo ook naar het bio-logo.

Fairtrade in lokaal dienstencentrum Komie Geire

Als fairtradegemeente kiezen we zo veel mogelijk voor eerlijke en duurzame producten. In de cafetaria van Komie Geire kan je bijvoorbeeld het hele jaar genieten van fairtradekoffie, -thee, -fruitsap, -chips en -chocolade. Tijdens de week van de fairtrade gaan we nog een stapje verder en serveren we je heerlijke fairtrademaaltijden in het restaurant. De actuele menu kan je raadplegen op onze website.

Nieuwsoverzicht
Breng fairtrade tot bij jou in de week van de fairtrade

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP