Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken Meirenstraat - Langstraat - Spoorwegstraat

21 september ’20 (ma)
Een aannemer voert van 23 tot en met 30 september nutswerken uit in Meirenstraat en Langstraat in het kader van de fietsostrade van de provincie. Ook vinden er op 5 en 6 oktober in dezelfde omgeving nog eigen werken plaats in het kader van het wegen- en rioleringsdossier in O.-L.-V.-Olen.

Nutswerken in het kader van de fietsostrade door provincie Antwerpen

De werken verlopen in twee fasen:

Fase 1: Langstraat onderbroken van 23 tot en met 25 september
Van 23 tot en met 25 september wordt Langstraat voor enkele dagen afgesloten vanaf net na de spoorwegovergang (spoorwegovergang blijft dus open) tot aan Grensstraat.

Er wordt een omleiding voorzien.

Fase 2: Meirenstraat en spoorwegovergang onderbroken van 28 tot en met 30 september
Van 28 tot en met 30 september wordt Meirenstraat vanaf de spoorwegovergang tot aan huisnummer 94 afgesloten. Er kan in deze periode geen verkeer de overweg oversteken.

Fietsers volgen een omleiding via Larumseweg tot deze terug aansluit op de fiets-o-strade. Voor doorgaand verkeer wordt er een omleiding voorzien.

Eigen werken in het kader van het grootschalig wegen-en rioleringsproject in O.-L.-V.-Olen

! Gewijzigde datum !
Werken Spoorwegstraat 5 en 6 oktober
Een tijdje geleden communiceerden we dat het kruispunt Spoorwegstraat-Hooiweg en de overweg Hooiweg-Meirenstraat ook op 17 en 18 september afgesloten zouden zijn voor aanpassingen aan de toezichtput voor de riolering. Door een wijziging in de plannen zijn de werken verplaatst naar 5 en 6 oktober.

Op die twee dagen zijn zowel het kruispunt Spoorwegstraat-Hooiweg als de overweg dus ook afgesloten. Alle verkeer volgt een omleiding via Dellekens of Waterstraat, afhankelijk van welke richting je komt.

Omwonenden

Omwonenden ontvangen van de aannemer een bewonersbrief met meer informatie over de werken in Langstraat en Meirenstraat. Over de werken aan de toezichtput aan het kruispunt Hooiweg-Spoorwegstraat volgt een aparte brief.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP