Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Koop lokaal en ga op zoek naar Olense handelaars via Hoplr

22 september ’20 (di)
Dat je op Hoplr je buren kunt leren kennen wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je er op zoek kan gaan naar handelaars in jouw buurt?

Steun lokale handel

Ook lokale handelaars spelen een belangrijke rol in jouw buurt: ze nemen de tijd voor hun klanten, ze sponseren het lokale verenigingsleven,… Daarom verdienen ook zij een plekje op Hoplr. En zeker in deze moeilijke tijden hebben ze jouw steun meer dan nodig.

Lokale gids met uitgebreide zoekfuncties

De lokale gids biedt een overzicht van handelaars, verenigingen en organisaties die zich in Olen registreerden. Je kan deze gids met uitgebreide zoekfunctie raadplegen via ‘Meer’ (bovenaan de site of onderaan in de app).

Bedrijven en verenigingen: registreer je op Hoplr

Staat jouw bedrijf of vereniging nog niet in de lokale gids? Registreren is gratis en eenvoudig:

  • Ga via www.hoplr.com naar de lokale gids en klik op ‘Toevoegen’.
  • Voeg je logo, naam, een drietal categorieën en een beschrijving toe. Het toevoegen van de juiste categorieën maakt het je buren gemakkelijker om je organisatie terug te vinden.
  • Vul de contactgegevens van je organisatie in.

Na de registratie kunnen kunnen Hoplr-leden je bedrijfsprofiel raadplegen via de lokale gids, de buurtkaart of jouw persoonlijke profiel. Ze kunnen je ook contacteren via de privé-chat.

Je kan je bedrijfsprofiel steeds aanpassen en updaten met een status, bijvoorbeeld een wijziging van openingsuren of coronamaatregelen. Reclame is nog steeds niet toegelaten op Hoplr.

Meer weten?

Meer weten over Hoplr? Lees dan zeker verder op onze website.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP