Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Ziek of andere klachten? Stel je bezoek aan de huisarts niet uit

30 september ’20 (wo)
Uit vrees voor het coronavirus stellen veel mensen een afspraak bij de huisarts of een bezoek aan het ziekenhuis uit. Dat is geen goed idee. Wanneer je te lang met je klachten blijft rondlopen, loop je het risico dat de klachten verergeren.
Wat op dit moment aanvoelt als een beperkte kwaal, leidt zonder correcte en snelle opvolging mogelijk tot veel erger.
 
Voor dringende gevallen kan je nog steeds bellen naar de dienst 112 of je kan terecht bij de dienst spoedgevallen. De dienstverlening blijft gegarandeerd. Mogelijke coronapatiënten worden in het ziekenhuis in strikte afscheiding behandeld.
 
Is je huisarts niet bereikbaar ’s avonds of in het weekend? Bel dan naar het nummer 014 22 22 00. Op weekdagen word je, na het ingeven van je postcode, automatisch doorverbonden met de dokter van wacht. In het weekend kom je terecht bij de huisartsenwachtpost.
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

LCP