Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Toenemend aantal besmettingen in Olen: respecteer de maatregelen

05 oktober ’20 (ma)
De laatste dagen neemt het aantal coronabesmettingen ook in onze gemeente sterk toe. Het lokaal bestuur staat continu in nauw contact met de eerstelijnszone en artsen in onze regio. Op dit moment is er nog geen reden tot paniek. Ook bijkomende lokale maatregelen zijn voorlopig niet aan de orde.

Wel roepen we alle inwoners opnieuw op om alle maatregelen strikt na te leven:

  • Was regelmatig je handen met water en zeep.
  • Blijf thuis als je je niet goed voelt. Zo breng je ook anderen niet in gevaar.
  • Respecteer de veiligheidsafstand van anderhalve meter buiten je bubbel.
  • Draag een mondmasker waar verplicht of aangewezen.
  • Neem extra voorzorgsmaatregelen bij mensen in een risicogroep, zoals 65+’ers en mensen met problemen met hart, longen of nieren.
  • Beperk het aantal (nauwe) sociale contacten.

We weten dat het coronavirus al een lange tijd zware inspanningen vraagt van iedereen. Toch blijft het van groot belang om met z’n allen onze verantwoordelijkheid te blijven opnemen. Enkel zo kunnen we de toenemende cijfers terugdringen.

Meer info over de situatie in onze gemeente? Je vindt recente cijfers via www.sciensano.be.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

LCP