Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Gemeenteweg Ven tot eind oktober afgesloten

06 oktober ’20 (di)
Tijdens de plaatsing van de schermen op de E313 richting Hasselt, zal AWV vanaf donderdag 8 oktober ook de snelwegbrug over de gemeenteweg Ven herstellen. Voor de veiligheid wordt Ven volledig afgesloten ter hoogte van de brug. Tot eind oktober is er daardoor geen doorgang onder de brug.

Fietsers tussen Olen-Centrum en het kanaal volgen in beide richtingen een omleiding via de Bulestraat. Het gemotoriseerd verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de Industrielaan en de N152 Koning Boudewijnlaan. 

Nieuwsoverzicht
werken aan de brug

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP