Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Start plaatsing geluidsschermen richting Hasselt

06 oktober ’20 (di)
Alle werken aan de geluidsschermen zijn tot nog toe vlekkeloos verlopen. Meer nog: ze zitten zelfs voor op schema. Eind deze week al verhuist de werkzone naar de overkant van de snelweg, in de richting van Hasselt. Loopt alles volgens plan, dan zijn alle geluidsschermen eind oktober geplaatst.

Dat is dus vroeger dan gepland.  

Nachtelijke fasewissel eind deze week

De fasewissel is voorzien in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 oktober. Donderdag overdag zal de aannemer binnen de huidige werfopstelling al waar mogelijk tijdelijke markeringen aanbrengen. ’s Avonds vanaf 20 uur worden bijkomend de betonnen jerseys geplaatst. Voor de ochtendspits op vrijdag 9 oktober moet het verkeer op de snelweg omgezet zijn. 

Opgelet: de fasewissel is afhankelijk van de weersomstandigheden. De tijdelijke, gele markeringen worden met tape aangebracht. Bij regenweer is er onvoldoende hechting waardoor de tape kan loskomen. De fasewissel kan dus mogelijk opschuiven. 
 

Verkeer E313 twee versmalde rijstroken, complex 22a Herentals afgesloten richting Hasselt

De fasewissel verandert weinig voor het verkeer op de snelweg. Vergelijkbaar met de huidige fase zijn tijdens de werken richting Hasselt de pechstrook en rechterrijstrook afgesloten. 

Verkeer op de snelweg tussen Hasselt en Antwerpen blijft altijd mogelijk. Verkeer rijdt in elke richting over twee versmalde rijstroken, dankzij doorsteken in de middenberm. De afrit en de oprit van het complex 22a Herentals-Oost blijven uit veiligheidsoverwegingen afgesloten in de richting van Hasselt, nog tot het einde van de werken. Er lopen omleidingen via de parallelwegen, van en naar het eerstvolgende complex.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP