Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Ordelijke begraafplaatsen: draag je steentje bij

16 oktober ’20 (vr)
De medewerkers van de groendienst zorgen er het hele jaar voor dat de begraafplaatsen er netjes bijliggen. Vlak voor Allerheiligen doen ze nog een extra inspanning. Als ook jij je steentje bijdraagt, blijven de gedenkplaatsen zeker ordelijk.

Hou alvast rekening met deze aandachtspunten:

  • Graaf geen putten om planten in te zetten. Plaats je planten in een pot op het graf.
  • Wees voorzichtig met het gebruik van bleekwater. We begrijpen dat je het graf van je dierbare graag proper houdt, maar hou er rekening mee dat bleekwater de aanplantingen rondom het graf kan beschadigen.
  • Vuilnis hoort niet thuis tussen de graven of in de planten. Er zijn op elk kerkhof vuilniscontainers voorzien, zodat je je afval kunt sorteren.
  • Zet de bussen die voorzien zijn om water naar het graf te brengen, nadien terug aan de kraantjes.

Leg je voor Allerheiligen en Allerzielen een bloemstuk op het graf van jouw dierbare overledene? Hou er dan rekening mee dat je deze achteraf zelf wegneemt als je deze nog wenst te bewaren. Vanaf midden december ruimt Technische Dienstverlening alle achtergebleven bloemen en planten op.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

adres
tel.
014 23 35 72
e-mail
technische.dienstverlening@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP