Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Vanaf vrijdag 9 oktober minder lang én met minder mensen op café

08 oktober ’20 (do)
Vanaf vrijdag 9 oktober moeten cafés en andere drankgelegenheden zoals bars en kantines verplicht om 23.00 uur sluiten. Ook mag je er tijdelijk slechts met maximaal vier personen aan eenzelfde tafel zitten, tenzij het gaat om gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen.

Gaat het dus bijvoorbeeld om een gezin van vijf mensen die allemaal onder hetzelfde dak wonen, dan kunnen ze wel met vijf aan een tafel zitten.

Geen verstrengingen voor restaurants

De verstrengingen gelden enkel voor cafés en andere drankgelegenheden (bijvoorbeeld bars, kantines,...). Voor restaurants blijft het sluitingsuur wel op 1.00 uur. Ook mag je op restaurant nog steeds met maximaal tien mensen aan een tafel zitten.

Het Overlegcomité maakte de verstrengingen deze week bekend om zo het toenemend aantal coronabesmettingen in ons land terug te dringen. De extra maatregelen gelden al zeker tot en met maandag 9 november waarna een evaluatie volgt.

Het strikt opvolgen van alle maatregelen is absoluut noodzakelijk om onze gezondheidszorg te beschermen, scholen maximaal open te houden en onze ouderen en kwetsbaren niet in gevaar te brengen. Zorg voor jezelf en voor anderen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP