Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Nieuw klasje Muzieklab van start gegaan

09 oktober ’20 (vr)
Sinds vorig schooljaar zijn er muzieklessen voor kinderen in basisschool Toermalijn. De oorspronkelijke bedoeling was om tweejaarlijks te starten met een eerste jaar Muzieklab. Door de grote opkomst is er dit jaar al opnieuw een eerste jaar opgestart.

De nieuw opgestarte klas bestaat uit 14 Olense leerlingen, met vooral veel interesse voor de gitaar (9 leerlingen), piano (2 leerlingen), saxofoon (2 leerlingen). Eén leerling volgt bugelles.

Deze lessen zijn een organisatie van de Herentalse stedelijke academie voor muziek, woord en dans in samenwerking met het lokaal bestuur Olen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP