Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Olense Last Living Souls winnen de finale van ‘Nief talent’

10 oktober ’20 (za)
Afgelopen vrijdag vond de eerste editie van de muziekwedstrijd ‘Nief talent’ plaats. De jonge rockgroep ‘Last Living Souls’ werd door een Olense jury uitgekozen om de muzikale kleuren van onze gemeente te gaan verdedigen. En met wat een succes!

Met een pittig optreden trapten’ Last Living Souls’ de avond in gang. Deze jonge mannen lieten vanaf de eerste minuut een stevige indruk na bij de juryleden. Het zijn deze straffe muzikanten die het genre van de Stoner-rock helemaal in hun vingers hebben: Daan Cambré (gitaar en zang), Kamiel Sommen (basgitaar), Joep Dominicus (drum) en Lode Leysen (gitaar) gingen er helemaal voor. Nief talent heet dat. Wil je deze winnaars in actie zien? Bekijk dan zeker onze Facebookpagina.

De publieksprijs ging naar de Herentalse rockgroep ‘Louter’.

’Last Living Souls’ werd beloond met drie dagen opnametijd in een professionele opnamestudio. ‘Louter’ ontving een professionele fotoschoot.

‘Nief Talent’ is een initiatief van de vrijetijdsdiensten van het intergemeentelijk samenwerkingsverband Neteland dat hiermee het muzikaal talent uit onze regio speelkansen wil geven.

Nieuwsoverzicht
Last Living Souls

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP