Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Seniorenweek dit jaar een tikkeltje anders

25 oktober ’20 (zo)
Elk jaar doen we in november iets speciaals voor onze senioren tijdens de seniorenweek. Jammer genoeg kunnen we dit jaar geen uitgebreid programma aanbieden. Toch gaan we proberen om er coronaproof een feestelijke week van maken.

Digitaal programma

Fysiek samenkomen zit er dit jaar jammer genoeg niet in. Daarom hebben we een digitaal programma voor je uitgewerkt. Elke dag van 16 tot en met 22 november laten we een filmpje op je los. De ene keer proberen we je aan het bewegen te brengen, de andere keer staat er een creatieve uitdaging op je te wachten,… Kortom: elke dag staat er een nieuwe verrassing voor je klaar.

Volg van 16 tot en met 22 november zeker onze website en onze Facebookpagina. Weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Vraag aan je kinderen of kleinkinderen om je de filmpjes te tonen of breng een bezoek aan de bib. Hier kan je gebruikmaken van de computer met internet.

Een heel jaar door zinvolle en leuke activiteiten

Gelukkig hebben we je niet alleen tijdens de seniorenweek iets te bieden. Ook doorheen het jaar zijn er verschillende activiteiten waaraan je kan deelnemen en waarbij je andere inwoners kan ontmoeten. We zetten enkele van de vele mogelijkheden voor je op een rijtje.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP