Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een mooi gezondheidsrapport voor Olen

26 oktober ’20 (ma)
Logo Kempen bezorgde ons een mooi rapport met gezondheidscijfers in Olen. Het is een bundeling van gegevens uit enquêtes en administratieve databanken over de gezondheidstoestand en de gezondheidsbeleving van onze inwoners.

Gezondheid heeft een belangrijke plaats in het Olense meerjarenplan. Denk aan de werkgroep gezondheid, de verschillende preventieacties, het label hartvriendelijke gemeente, de aandacht voor bijvoorbeeld dementie en geestelijke gezondheid,…

Ook de volgende jaren staan er nog gerichte acties op de planning. Dat mooie rapport bevestigt ons dat deze acties bijdragen aan een vitaal en gezond Olen.

Wat is Logo Kempen?

‘Logo’ staat letterlijk voor lokaal gezondheidsoverleg. Logo Kempen is één van de vijftien Logo’s in Vlaanderen en Brussel.

Logo Kempen werkt samen met lokale besturen, onderwijs, zorgorganisaties, partners, terreinwerkers en gezondheidsprofessionals aan een gezond Vlaanderen. De focus ligt op ziektepreventie en gezondheidspromotie.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP