Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Het vinden van opvang wordt voortaan kinderspel

15 oktober ’20 (do)
Om je zoektocht naar kinderopvang zo eenvoudig mogelijk te maken, is er voortaan één platform voor heel Vlaanderen. Via http://opvang.vlaanderen kan je eenvoudig zoeken naar een kinderopvang die past bij jouw kind.

Opvang.Vlaanderen geeft je een overzicht van alle kinderopvang in Vlaanderen. Je kan vlot een aanvraag starten en opvolgen. Ben je nog onbekend met kinderopvang? Geen probleem, via de Wegwijzer kan je het opvanglandschap verkennen.

Doe zelf een aanvraag of vraag ondersteuning bij Huis van het Kind

Je kan volledig zelfstandig een aanvraag doen. Weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Maak dan een afspraak bij het Huis van het Kind. De medewerker helpt je graag op weg.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Huis van het Kind

adres
tel.
014 26 41 14
e-mail
komie.geire@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
(langskomen kan enkel op afspraak)
LCP