Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Coronamaatregelen in lokaal dienstencentrum Komie Geire

21 oktober ’20 (wo)
Om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan neemt de Vlaamse overheid extra maatregelen. Ook de cafetaria's en sociaal restaurants in lokale dienstencentra, waaronder Komie Geire, zijn hierdoor sinds maandag 19 oktober gesloten. Deze regeling geldt voorlopig tot en met 19 november.

Waarom deze maatregel?

In de verdere strijd tegen het coronavirus ligt de eerste focus op het beschermen van mensen die de grootste risico’s lopen. Vooral ouderen vallen onder deze groep. De lokale dienstencentra organiseren heel wat activiteiten voor senioren, waaronder ook kwetsbare ouderen. Bij hen kunnen de gevolgen van een besmetting met het virus ernstig zijn. 

Wat betekent dit concreet voor het lokaal dienstencentrum Komie Geire?

  • Het cafetaria en sociaal restaurant zijn al zeker gesloten tot en met donderdag 19 november.
  • Onze reguliere activiteiten blijven wel voorlopig doorgaan. Natuurlijk nemen we strikte maatregelen zodat we de veiligheid van de gebruikers en de begeleiders kunnen garanderen.
  • Ons onthaal blijft open op volgende tijdstippen:
    • maandag van 13.00 tot 17.00 uur                                                                     
    • dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur                                                   
    • woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur
  • De coronacrisis verstoort het programma van onze seniorenweek. Zo zal het feestelijk restaurant op dinsdag 17 november niet doorgaan. We proberen onze senioren toch een aangename week te bezorgen met een online alternatief. Hierover verneem je binnenkort meer.

Vragen?

Heb je vragen of zit je met een probleem waar je geen oplossing voor hebt, zoals eten 's middags? Bel naar de medewerkers van Komie Geire en zij zoeken samen met jou naar een oplossing.

Heb je vragen over het coronavirus? Meer info op www.info-coronavirus.be

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP