Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken O.-L.-V.-Olen: Start nutswerken Fluvius in week van 26 oktober

22 oktober ’20 (do)
Op maandag 26 oktober start Fluvius met nutswerken in Dellekens-Weier en Spoorwegstraat. Later zijn Melkerijstraat, Keizershofstraat, P. Verhaertstraat en enkele nabijgelegen stukjes aan de beurt.

Op maandag 26 oktober start Fluvius met nutswerken in Dellekens-Weier en Spoorwegstraat.  

Concreet brengt de nutsmaatschappij het elektriciteitsnet ondergronds, voorziet het enkele nieuwe gasleidingen en brengt het de nodige voorzieningen aan voor nieuwe LED-verlichtingspalen. Tegelijkertijd zorgt Pidpa voor de vernieuwing van de drinkwaterleidingen.

Zodra de nutswerken in deze straten afgerond zijn, is Melkerijstraat-Keizershofstraat aan de beurt. Dit wellicht vanaf donderdag 29 of vrijdag 30 oktober.

  • In deze zone komt eerst Keizershofstraat (kant van de huizen) aan bod. De werken starten ter hoogte van het kruispunt Keizershofstraat-Larumseweg waarna er verder gewerkt wordt in de richting van de werfzone. De volledige werfzone* komt aan bod.
    * Werfzone: Melkerijstraat vanaf het kruispunt Melkerijstraat-Stationsstraat tot en met het kruispunt Melkerijstraat-Keizershofstraat en Keizershofstraat vanaf het kruispunt Melkerijstraat-Keizershofstraat tot aan Keizershofstraat 26

  • Tijdens de herfstvakantie is vervolgens P. Verhaertstraat (kant van de huizen) aan de beurt. Bedoeling is dat de nutswerken hier klaar zijn wanneer de scholen opnieuw starten op maandag 9 november.

  • Tenslotte worden ook nog de stukjes Melkerijstraat tot aan Kruidentuin (kant van Kruidentuin) en Melkerijstraat tot aan Oevelseweg (beide kanten) onder handen genomen. 

De werken situeren zich steeds in de berm of in het voetpad waardoor de gedeelten die buiten de werfzone vallen niet volledig afgesloten moeten worden.

Bewoners ontvangen een briefje van Fluvius met de nodige details.

Deze werken maken deel uit van een groter project riolerings- en wegenwerken in enkele straten in O.-L.-V.-Olen: Spoorwegstraat, een deel van Melkerijstraat en Keizerhofstraat en Dellekens-Weier. Meer info op www.slimdoorolen.be.
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

LCP