Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken O.-L.-V.-Olen: veilige oversteek voor kinderopvang Keizershofstraat

22 oktober ’20 (do)
Momenteel vinden er wegen- en rioleringswerken plaats in Melkerijstraat-Keizershofstraat. Dat betekent ook dat ook de buitenschoolse kinderopvang in O.-L.-V.-Olen zich in de werfzone bevindt en dus iets minder goed bereikbaar is.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen toch op een veilige manier tot aan de kinderopvang geraken, nam het lokaal bestuur enkele bijkomende maatregelen.

  • Het voorzag ter hoogte van het kruispunt P. Verhaertstraat-Keizershofstraat een veilige oversteek voor voetgangers en fietsers. 
  • Het reserveerde in P. Verhaertstraat alle weekdagen tussen 7.00 en 18.00 uur vijf parkeerplaatsen voor ouders van kinderen die naar de nabijgelegen kinderopvang gaan. Zo kunnen de ouders samen met hun kind(eren) van daaruit via de veilige oversteek te voet de kinderopvang bereiken. Enkel buiten de hierboven vermelde tijdstippen kan je vrij gebruikmaken van de parking.
Deze werken maken deel uit van een groter project riolerings- en wegenwerken in enkele straten in O.-L.-V.-Olen: Spoorwegstraat, een deel van Melkerijstraat en Keizerhofstraat en Dellekens-Weier. Meer info op www.slimdoorolen.be.
Nieuwsoverzicht
oversteek

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

LCP