Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Test je kennis en win een reis met De Grote Verkeersquiz

26 oktober ’17 (do)
Rijd jij nog met steunwieltjes of glijd je geruisloos door het verkeer? Nemen je vrienden liever de bus of stappen ze blindelings bij je in de wagen? Naar jaarlijkse gewoonte is het tijd om je verkeerskennis nog eens af te stoffen met De Grote Verkeersquiz.

Kom het te weten in deze online quiz van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde). Hier kun je je kennis over verkeer en mobiliteit opfrissen.

Quizzen kan tot en met 30 november 2017. Je krijgt 20 meerkeuzevragen voorgeschoteld over de wegcode, kwetsbare weggebruikers, verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit. Als je minstens 14 op 20 haalt, maak je al kans op een prijs. De hoofdprijs is een reischeque van 1000 euro, goed voor dat reisje dat je al zo lang verdient! Daarnaast zijn er ook plooifietsen, cadeaubons, boekenbons en cinematickets te winnen. 

Ben je een voetbalfan? Waag dan je kans met De Grote Verkeerscup en help je favoriete club naar de top van het klassement. Ook de prijzen hebben alles te maken met voetbal. Misschien win je wel tickets voor een match van je ploeg!

Wij wensen je alvast veel succes!

Nieuwsoverzicht
Affiche

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

LCP