Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Volg vanaf 16 november onze digitale seniorenweek

28 oktober ’20 (wo)
Elk jaar doen we in november iets speciaals voor onze senioren tijdens de seniorenweek. Jammer genoeg kunnen we dit jaar geen uitgebreid programma aanbieden. Toch gaan we proberen om er coronaproof een feestelijke week van te maken in de vorm van een #digitaleseniorenweek.

Fysiek samenkomen zit er dit jaar jammer genoeg niet in. Daarom hebben we een digitaal programma voor je uitgewerkt. Elke dag van 16 tot en met 22 november laten we in samenwerking met enkele Olense verenigingen een filmpje op je los. Het enige doel: een lach op jouw gezicht laten verschijnen in deze moeilijke tijd.


Volg van 16 tot en met 22 november zeker onze website en onze Facebookpagina. Weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Vraag aan je kinderen of kleinkinderen om je de filmpjes te tonen of breng een bezoek aan de bib. Hier kan je gebruikmaken van de computer met internet.

Nieuwsoverzicht
digitale seniorenweek

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP