Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een dikke dankjewel aan alle afvalophalers en recyclageparkwachters

18 november ’20 (wo)
Van 23 tot 29 november is het 'Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter'. Zij staan dagelijks paraat zodat jij je afval makkelijk kwijt kan. Wil jij ook jouw respect en dankbaarheid laten zien? Dat kan op verschillende manieren.
  • Bied je container met het handvat naar de straatkant aan.
  • Sluit je container en zakken altijd goed.
  • Sorteer je afval vooraf als je naar het recyclagepark gaat.

Een strik, een tekening, een welgemeende ‘dankjewel’

Wil jij de afvalophalers extra bedanken? Hang tussen 23 en 29 november een kleurrijke strik of een mooie tekening aan je container of zak. Verras je recyclageparkwachter met een welgemeende ‘dankjewel’. 

Een foto van je tekening mag je altijd insturen via www.facebook.com/IOKAfvalbeheer of afvalbeheer@iok.be. De mooiste tekeningen worden uitvergroot om op de ophaalwagens te hangen. Een ophaalwagen zien passeren met jouw tekening? Supercool!

Gebrek aan inspiratie? Kleur dan de tekening die je op deze pagina kan downloaden, hang deze voor je raam, knoop hem aan je afvalcontainer of –zak of geef hem af aan de recyclageparkwachter.

Nieuwsoverzicht
dank je wel

Deel deze pagina

Downloads

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP