Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Digitale seniorenweek - Bewegen met Liesbeth

16 november ’20 (ma)
Normaal kan je elke donderdag in Komie Geire terecht voor een les vini-yoga. In coronatijden ziet alles er anders uit. Daarom wil lesgeefster Liesbeth jou thuis aan het bewegen brengen. Trek je meest sportieve outfit aan, zet je laptop of tablet klaar en go!

Je kan het filmpje van Liesbeth bekijken via ons Youtubekanaal. Na een half uurtje ben je weer helemaal zen. 

#digitaleseniorenweek

Elk jaar doen we in november iets speciaals voor onze senioren tijdens de seniorenweek. Fysiek samenkomen zit er dit jaar jammer genoeg niet in. Toch gaan we proberen om er coronaproof een feestelijke week van te maken in de vorm van een #digitaleseniorenweek. Elke dag van 16 tot en met 21 november laten we in samenwerking met enkele Olense verenigingen een filmpje op je los. Het enige doel: een lach op jouw gezicht in deze moeilijke tijd.

Nieuwsoverzicht
Bewegen met Liesbeth

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP