Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Digitale seniorenweek - Olen's got talent deel 1

17 november ’20 (di)
In Olen woont heel wat talent. Eén van hen is actrice Lea Witvrouwen, alias de olijke Lea Schepers uit Benidorm Bastards.

In dit filmpje zie je hoe zij haar bank opeist. Heb jij ook een bank of een andere plaats in Olen waar jij zo aan gehecht bent? Laat het ons weten!

Morgen zie je nog meer Olens talent aan het werk...

#digitaleseniorenweek

Elk jaar doen we in november iets speciaals voor onze senioren tijdens de seniorenweek. Fysiek samenkomen zit er dit jaar jammer genoeg niet in. Toch gaan we proberen om er coronaproof een feestelijke week van te maken in de vorm van een #digitaleseniorenweek. Elke dag van 16 tot en met 21 november laten we in samenwerking met enkele Olense verenigingen een filmpje op je los. Het enige doel: een lach op jouw gezicht in deze moeilijke tijd.

Nieuwsoverzicht
de bank van Lea

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP