Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wegwijzers van Olense wandelingen verdwenen

24 november ’20 (di)
Recent richtte het lokaal bestuur samen met de Olense wandelpeters en -meters drie nieuwe wandellussen in. Wandelen is gezond, goed voor lichaam en geest en dat willen we als lokaal bestuur graag stimuleren. Maar helaas stellen we de laatste tijd vast dat dit initiatief niet iedereen genegen is.

Wegwijzers weggehaald 

Al voor de zesde keer op rij moeten we vaststellen dat er wegwijzers met de noorderzon verdwijnen van het nieuw ingerichte Sluizenpad en van het reeds bestaande Buulmolenpad. Soms is er sprake van vandalisme en worden de wegwijzers beschadigd. Het probleem van de verdwenen wegwijzers situeert zich voornamelijk tussen de trage weg ‘Molenpad’, de Rijtestraat en Paradijs.

In deze bijzondere tijden waar de vrijetijdsbesteding van ieder van ons sterk wordt ingeperkt, vinden we het bijzonder jammer te moeten vaststellen dat potentiële wandelaars op deze manier worden belemmerd. Het is aangenaam wandelen in Olen en dat willen we graag als lokaal bestuur blijven promoten.

Iets gezien? Contacteer ons

Merk je daden van vandalisme of andere onregelmatigheden op? Dan zouden we het zeer op prijs stellen als je dat aan ons zou melden. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je contact opnemen met Vrije Tijd via 014 27 94 21 of vrije.tijd@olen.be.  

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP