Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Winterwandelingen tot en met 31 januari afgelast

27 november ’20 (vr)
In de Driehoek van december kan je een overzicht terugvinden van de winterwandelingen die in de regio van Neteland worden georganiseerd. De gouverneur van de provincie Antwerpen, Cathy Berx, heeft echter beslist dat alle publiek toegankelijke activiteiten tot en met 31 januari niet zijn toegelaten.

De winterwandeling in Olen op 10 januari wordt bijgevolg afgelast. Ook alle andere winterwandelingen in onze regio die plaatsvinden tot en met 31 januari zijn geannuleerd.

Dat betekent natuurlijk niet dat je niet kunt gaan wandelen. Olen heeft een mooi aanbod aan fijne wandelingen zodat je samen met je gezin of naasten op pad kunt gaan. Het overzicht van deze wandelingen vind je hier terug. In de regio van Neteland zijn er ook verschillende wandelarrangementen uitgewerkt. Bovendien kan je op de website van toerisme Neteland handig gebruikmaken van de digitale wandelkaart waarop je alle wandelingen in Neteland kan terugvinden. 

Veel wandelplezier!

Nieuwsoverzicht
Foto Peter Goossens

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP