Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Update werken O.-L.-V.-Olen: betonwerken in Dellekens-Weier en Spoorwegstraat duren enkele dagen langer

26 november ’20 (do)
Een deel van de betonwerken in Dellekens-Weier en Spoorwegstraat is inmiddels al achter de rug. Normaal zouden de werken donderdag 26 november volledig klaar zijn maar de aannemer heeft nog iets meer tijd nodig. Ook begin volgende week wordt er nog gewerkt.

Een overzichtje:

  • Woensdag 25 november: De aannemer voorzag in Dellekens-Weier en Spoorwegstraat twee betonstroken waartussen later grasdals geplaatst worden.
  • Donderdag 26 november: De aannemer stort in een stukje van Weier beton over de volledige wegbreedte. Hij stort ook beton over de volledige wegbreedte aan het einde van Spoorwegstraat richting Stationsstraat.
  • Vrijdag 27 november: De aannemer stort een betonnen fietsstrook op het onverharde gedeelte in een stuk van Spoorwegstraat. 
  • Maandag 30 november en dinsdag 1 december: De aannemer brengt handmatig beton aan ter hoogte van het kruispunt Dellekens-Weier. Hij werkt nog enkele resterende zaken verder af.  

“Wanneer mag ik het beton betreden?”

Te voet/per fiets: 

Is het beton in een bepaalde zone gestort? Dan mag je ten vroegste twee dagen later het wegdek te voet of met de fiets betreden. Wees wel voorzichtig want de hoogteverschillen tussen het beton en de rijweg zijn nog niet aangevuld. 

Opgelet: in elke zone wordt op een ander tijdstip beton gestort. Hou hiermee rekening. Betreed het beton zeker niet wanneer het nog maar net is aangebracht of wanneer je twijfelt. 

Met de wagen:

Met de wagen kan je de zone pas betreden wanneer het beton voldoende is uitgehard, de opritten zijn in orde gebracht en de grasdals in het midden zijn aangebracht. De aannemer laat de buurtbewoners weten wanneer het wegdek hier klaar voor is. Dit kan enkele weken duren. Voorlopig vermijd je de zone dus nog steeds met de wagen!

Deze werken maken deel uit van een groter project riolerings- en wegenwerken in enkele straten in O.-L.-V.-Olen: Spoorwegstraat, een deel van Melkerijstraat en Keizerhofstraat en Dellekens-Weier. Alle updates vind je op www.slimdoorolen.be.
Nieuwsoverzicht
spoorwegstraat

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

LCP