Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Enkelrichting aan het station van 11 tot en met 15 januari

04 januari ’21 (ma)
Van 11 tot en met 15 januari 2021 is de overweg aan het station afgesloten in de richting van O.-L.-V.-Olen. Ook Leemanslaan is niet bereikbaar via Lichtaartseweg. Een aannemer voert er werken uit aan de hoofdleiding van het waterleidingnet.

Enkelrichting naar Sint-Jozef-Olen

Om de werken uit te voeren geldt er tijdelijk enkelrichting van vlak voor de spoorweg komende vanuit O.-L.-V.-Olen tot vlak na het kruispunt Lichtaartseweg met Leemanslaan. Dit in de richting van St.-Jozef-Olen. Je kan dus nog wel van O.-L.-V.-Olen richting St.-Jozef-Olen.Van St.-Jozef-Olen naar O.-L.-V.-Olen kan langs deze weg tijdelijk niet. (zie kaartje bij downloads)

Welk omleiding geldt er?

Verkeer voor O.-L.-V.-Olen volgt een omleiding via Kasteelstraat - Watertorenstraat - Gestelstraat - Gerheiden - Geelseweg en Oevelseweg.

Leemanslaan

Het kruispunt Leemanslaan met Lichtaartseweg zit mee in de werkzone en wordt afgesloten. De straat is enkel toegankelijk via Kasteelstraat en Watertorenstraat.

Fietsers

Fietsers kunnen steeds door in beide richtingen.

Bus 219 en 15b De Lijn

Ook buslijnen 219 en 15b volgen een aangepaste route.

De Lijn voorziet vervanghaltes voor buslijn 219 en 15b. Zie downloads.

Nieuwsoverzicht
LCP