Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Ateliers gezocht voor ‘Atelier in Beeld’

11 januari ’21 (ma)
Atelier in Beeld is een gloednieuw open atelierweekend voor beeldende kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel. Van 7 tot en met 9 mei ontdek je werkplekken vol beeldende kunst waar je het niet verwacht. Wil jij ook jouw werkplek tonen aan het publiek? Doe dan zeker mee.

Ateliers gezocht

Ben je beeldend kunstenaar, student of leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs, begeleider in een zorginstelling met een atelier,...? Kortom: heb je een link met een atelier voor beeldende kunst en wil jij jouw werkplek tonen aan het publiek? Doe dan zeker mee. Inschrijven kan nog tot en met 15 februari via www.atelierinbeeld.be.

Bezoekers welkom, corona niet

Bezoekers zijn welkom in de ateliers, maar corona niet. Daarom krijgen alle deelnemende ateliers begeleiding om van hun locatie een veilige plek te maken. Met zorgvuldig uitgewerkte coronadraaiboeken en de aangereikte voorzorgsmaatregelen wil de organisatie van de eerste editie van Atelier in Beeld een veilig en inspirerend feest van de beeldende kunst maken.

Nieuwsoverzicht
Atelier in beeld

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP