Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Financieel getroffen door de coronacrisis? Vraag hulp

28 december ’20 (ma)
Ervaar je financiële gevolgen van de coronacrisis? Heb je bijvoorbeeld een deel van je inkomen verloren of kreeg je te maken met extra schulden? Maak dan een afspraak met onze medewerkers van Sociale Hulp- en Dienstverlening.

Na een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek en een financieel onderzoek bekijken ze samen met jou welke hulp wij kunnen bieden. Enkele voorbeelden:

  • een tussenkomst in de kosten van energie, ziekenhuisfacturen, medicijnen, huur,…
  • psychosociale hulp
  • een tussenkomst in de aankoop van een computer of de betaling van je internetverbinding. Dat is belangrijk aangezien er, zeker in tijden van corona, heel veel online gebeurt.
  • ondersteuning in de basisbehoeften zoals transport, aankoop van kledij,…

In deze moeilijke tijden ben je niet alleen. Er bestaan oplossingen. De federale overheid heeft zelfs bijkomende middelen voorzien om onze inwoners te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Kom er dus zeker over praten. Samen bekijken we hoe we je kunnen helpen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Team Maatschappelijk Werk

adres
tel.
014 21 52 00
e-mail
ocmw@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP