Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Lokaal bestuur koopt gronden Linda Olen over

11 februari ’21 (do)
Het lokaal bestuur zet in op kwaliteitsvolle vrijetijdsinfrastructuur en op de ondersteuning van het verenigingsleven. De aankoop van recreatiegronden die nu nog in het bezit zijn van verenigingen, waaronder KFC Linda Olen, kan daaraan een sterke bijdrage leveren.

Zo is er een garantie dat die gronden ook in de toekomst voor recreatiedoeleinden bestemd blijven.

Daarnaast levert de verkoop ook voor de verenigingen zelf een groot voordeel op. Er komt heel wat budget vrij dat de clubs kunnen gebruiken voor de jeugdwerking.

KFC Linda Olen kon zich vinden in de doelstellingen en principes van het lokaal bestuur en stond de verkoop toe. Tijdens de gemeenteraad van februari werd de verkoopakte en de opgemaakte erfpachtovereenkomst unaniem goedgekeurd waardoor de aankoop van de recreatiegrond van KFC Linda Olen definitief is. Het gaat over een totaal prijskaartje van 440.000 euro, inclusief grond en gebouwen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP