Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stel je kandidaat voor de Olense cultuurprijzen 2021

23 februari ’21 (di)
Elke twee jaar reikt het lokaal bestuur een cultuurprijs uit aan een persoon en aan een vereniging die zich verdienstelijk hebben gemaakt op cultureel vlak. Ken je iemand die voor de cultuurprijs in aanmerking komt? Nog tot en met 23 april kan je zelf kandidaten voordragen.

Prijzen

De individuele laureaat wordt beloond met een cheque van 300 euro en een bronzen Olens Boerke. De winnende vereniging ontvangt een cheque van 600 euro en eveneens dit mooie exemplaar van het Olens Boerke.

Stel jezelf of iemand anders kandidaat

Je kan jezelf, een andere Olenaar of een vereniging nog tot en met 23 april kandidaat stellen. Vraag het formulier en het reglement op bij Vrije Tijd.

De contactpersonen van alle Olense socio-culturele verenigingen en jeugdverenigingen ontvangen automatisch een mail met dit formulier en het reglement.

Uitreiking cultuurprijs

De uitreiking van de cultuurprijzen vindt dit jaar op vrijdag 4 juni om 20.00 uur plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Uiteraard is dit onder voorbehoud van de maatregelen die op dat moment gelden.

Nieuwsoverzicht
stel je kandidaat voor de cultuurprijs

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP