Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Hinder door werken op E313 in Oevel bijna achter de rug

09 juni ’21 (wo)
De renovatiewerken aan de snelwegbrug van de E313 in Oevel (Westerlo) zijn bijna ten einde. In de loop van zaterdag 12 juni wordt alle tijdelijke werfsignalisatie weggehaald en beschikt het verkeer in beide richtingen opnieuw over telkens twee rijstroken

Einde werken aan brug E313

Sinds 8 maart voerde het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) grondige renovatiewerken uit aan de snelwegbrug van de E313 over de Gemeentestraat in Oevel. Bij een eerdere controle werd immers schade vastgesteld aan de rolopleggingen van de brug. Het schadebeeld vereiste ingrepen op korte termijn. Gelijktijdig vernieuwde AWV ook de voegen van de brug en voerde het betonherstellingen uit.
 
De werken aan de brug verliepen volgens schema en eindigen nu vrijdag. Vervolgens start het Agentschap Wegen en Verkeer vanaf vrijdagavond omstreeks 22.00 uur met het wegnemen van alle werfsignalisatie en het dichtzetten van de tijdelijke doorsteken in de middenberm. Tegen zaterdagochtend 10.00 uur beschikt het verkeer richting Hasselt terug over twee rijstroken.

Richting Antwerpen blijft het verkeer op de pechstrook tot de middenberm volledig terug dichtgezet is. In de loop van zaterdagavond verloopt het verkeer opnieuw normaal en is er geen hinder meer op de snelweg.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

LCP