Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Digitale fototentoonstelling ‘Olen in lockdown’

15 februari ’21 (ma)
In een anders zo bruisend Olen heerste er het afgelopen jaar een andere sfeer. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, blikken we in maart terug op deze periode met een digitale tentoonstelling op onze Facebookpagina. Ook jouw foto's kunnen hierin een plaats krijgen.

Tijdens de eerste week van maart bekijken we 2020 door de lens van de vrijwillige fotografen. Voor de digitale tentoonstelling van de tweede week selecteerde Peter Goossens de mooiste beelden die het afgelopen jaar werden gepost op ‘Olen in Beeld’. Peter richtte deze Facebookpagina op in 2017. De pagina heeft op dit moment meer dan 1.000 volgers.

De derde week van maart is het aan jou. Heb jij tijdens het afgelopen jaar foto’s gemaakt die deze vreemde periode in beeld brengen? Bezorg dan je foto’s aan Vrije Tijd ten laatste op 8 maart via vrije.tijd@olen.be.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP