Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijvers, stemacteurs en beeldende kunstenaars gezocht voor podcast ‘Het bankje’

22 februari ’21 (ma)
Tijdens de zomer van 2020 kon je op verschillende plaatsen in Olen de boeiendste verhalen ontdekken vanop een bankje. Op elke bank vond je een QR-code die je scande met je smartphone of je tablet waarna je de meest intieme, bizarre en aangrijpende dialogen kon beluisteren.

OPENDOEK, de koepelorganisatie voor het amateurtheater, doet nu een oproep om mee te werken aan een tweede editie van dit zomers en coronaproof theaterproject. Om ‘Het bankje’ te realiseren, is de organisatie op zoek naar acteurs, schrijvers en beeldende kunstenaars. Geen professionelen, wel liefhebbers die hun hobby met passie beoefenen. Allen samen geeft OPENDOEK meer dan 80 kunstenaars de kans om mee te werken aan deze podcast met 20 originele dialogen.

Vorige zomer werden de verhalen van de eerste editie meer dan 15.000 keer beluisterd in 95 steden en gemeenten. Dit jaar zullen ze te beluisteren zijn van 1 juli tot 30 september 2021 in 120 steden en gemeenten.

Wil jij meewerken aan deze podcast? Stel je dan kandidaat via de website van OPENDOEK.

Nieuwsoverzicht
Podcast het bankje

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP