Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jeugd Rode Kruis-Olen biedt bijstand bij testing jonge kinderen

08 maart ’21 (ma)
Ook kinderen moeten soms getest worden op Corona. Dat is zeker het geval wanneer er zich een besmetting voordoet in een school. Testing kan bij deze jonge doelgroep vragen en angst oproepen. Jeugd Rode Kruis-Olen biedt hulp in het testcentrum om de allerjongsten een hart onder de riem te steken.

De vrijwilligers beantwoorden vragen van kinderen, stellen hen op hun gemak,… En ook als de verpleegkundigen bij het afnemen van de testen extra ondersteuning nodig hebben, staan de vrijwilligers paraat.

Het testcentrum kon de afgelopen dagen al meermaals rekenen op de ondersteuning van de jeugdafdeling van Rode Kruis-Olen, onder meer bij de testing van 56 kleuters. En ook wanneer er de komende weken nog klasgroepen zich moeten laten testen, schieten de vrijwilligers graag ter hulp.

Langs deze weg alvast een warm dankjewel aan de jeugdafdeling van Rode Kruis-Olen voor de ondersteuning.

Nieuwsoverzicht
rode kruis olen

Deel deze pagina

LCP