Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vrije Tijd herbekijkt paasactiviteiten met oog op extra regels Overlegcomité

22 maart ’21 (ma)
Afgelopen zaterdag zijn de inschrijvingen voor de vrijetijdsactiviteiten tijdens de paasvakantie gestart via Ticketgang. Een dag eerder voerde het Overlegcomité enkele bijkomende regels in voor jongerenkampen tijdens diezelfde periode. De beslissing heeft een invloed op onze activiteiten.
Het Overlegcomité besliste vrijdag 19 maart om de capaciteit van jeugdkampen tijdens de paasvakantie te beperken tot groepen van maximaal 10 kinderen. Voor kinderen +12 jaar moeten de activiteiten verplicht buiten georganiseerd worden.
 
Door de aangekondigde capaciteitslimiet waren de beschikbare plaatsen voor sommige van onze kampen afgelopen weekend al in een mum van tijd volzet.
 
Met het oog op de nieuwe richtlijnen, herbekijken de medewerkers van Vrije Tijd op dit moment alle paasactiviteiten.
 
Ze gaan na of alle activiteiten nog kunnen doorgaan. Daarnaast onderzoeken ze of de capaciteit van sommige kampen hier en daar nog wat verhoogd kan worden (bijvoorbeeld naar twee aparte bubbels van tien kinderen). Dit is mede afhankelijk van de accommodatie.
 
Als er nog uitbreidingen mogelijk zijn, contacteren we eerst de ouders waarvan de kinderen op de wachtlijst staan. Zodra deze mensen zijn ingelicht, communiceren we verder.
Nieuwsoverzicht
vrijetijdsactiviteiten

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP