Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vrije Tijd voert extra bubbels in voor activiteiten paasvakantie

24 maart ’21 (wo)
Vrije Tijd heeft het vakantieaanbod voor de paasvakantie herbekeken. Dit met het oog op de recente beslissing van het Overlegcomité om de capaciteit van jeugdkampen tijdens de paasvakantie te beperken tot groepen van maximaal 10 kinderen.

Door de aangekondigde capaciteitslimiet waren de beschikbare plaatsen voor sommige van onze kampen bij de start van de inschrijvingen afgelopen weekend in een mum van tijd volzet.

Inmiddels hebben de vrijetijdsmedewerkers, rekening houdend met de nieuwe richtlijnen, de paasactiviteiten herbekeken. Ze gingen na of alle activiteiten nog kunnen doorgaan en onderzochten of de capaciteit van sommige kampen hier en daar nog wat verhoogd kon worden (bijvoorbeeld naar twee aparte bubbels van tien kinderen). 

Het resultaat:

 • Alle geplande vrijetijdsactiviteiten tijdens de paasvakantie kunnen doorgaan. Ook de uitstap naar de Lilse Bergen kan doorgaan maar dus in kleinere groepjes van tien.
 • Voor verschillende vrijetijdskampen is er ondertussen een tweede bubbel van tien personen ingevoerd. Hierdoor kunnen heel wat kinderen die op de wachtlijst stonden, alsnog deelnemen. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
 • Voor deze kampen zijn er nog plaatsen beschikbaar: 
  • Voor de kinderen van 6- tot 8-jarigen: musicalstage van maandag 12 april t.e.m. vrijdag 16 april. Meer info vind je hier.
  • Voor kinderen van 9- tot 12-jarigen: danskamp van maandag 12 april t.e.m. vrijdag 16 april. Meer info vind je hier.
  • Voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar: highlandgames + lasertagpro op 7 april en voor superjump op 8 april. Meer info lees je hier.
  • Alle andere kampen zijn zo goed als volzet.

Ouders die hun kinderen hebben ingeschreven voor de activiteiten tijdens de paasvakantie, ontvangen van Vrije Tijd een bericht met daarin alle richtlijnen voor het respectievelijke kamp.

Let wel op: je kind mag maar aan één vrijetijdsactiviteit per week deelnemen. Neemt het deel aan één van onze kampen, dan kan het in diezelfde week niet deelnemen aan een andere sportactiviteit of naar de jeugdbeweging gaan.

Nieuwsoverzicht
vrije tijd

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP