Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Word jij een klimaatmaker in Olen? Doe mee met het online startmoment op 21 april

25 maart ’21 (do)
Olen gaat op zoek naar Klimaatmakers onder haar inwoners: mensen die hun handen uit de mouwen willen steken voor het klimaat. Iets voor jou of gewoon benieuwd? Schrijf je dan in voor het online startmoment op woensdag 21 april om 19.30 uur.

Iedereen kan Klimaatmaker zijn. Een Klimaatmaker is iemand die zijn steentje wil bijdragen aan een klimaatvriendelijk Olen. Wat we daarvoor precies gaan doen, weten we nog niet. Dat gaan we met de groep zelf bepalen. En we gaan uit van een gemeenschappelijk doel: van Olen een fijnere en gezondere gemeente maken om in te wonen. Nu, maar zeker ook in de toekomst.

Kom met ons kennismaken tijdens het online startmoment op woensdag 21 april 

Het wordt een inspiratie-avond waarop we het project uitgebreid voorstellen. Klimaatexpert Pieter Boussemaere geeft bovendien tips over klimaatacties die echt werken

Praktisch:

  • woensdag 21 april om 19.30 uur
  • iedereen welkom, ook als je alleen maar wil luisteren
  • inschrijven via www.klimaatmakers.be/olen
  • online via Zoom. Heb je hier geen ervaring mee en wil je dit vooraf even met ons testen? Geef dit aan bij je inschrijving. 

En het vervolg?

Op 29 april en 10 mei gaan we met alle geïnteresseerde Klimaatmakers ’s avonds creatieve acties bedenken die we in Olen kunnen doen. Het is dan aan jou om zelf met ideeën te komen en die mee uit te voeren. Want we gaan niet alleen samen dromen, maar vooral durven en zeker doen.

Nieuwsoverzicht
klimaatmakers Olen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP