Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Wandelzoektocht KunstTOURama

02 april ’21 (vr)
Ontdek de talenten van Olense kunstenaars achter ramen, vitrines en op buitenplekjes en doe tegelijk mee aan een zoektocht die peilt naar je kennis over (amateur)kunst en het Olense culturele erfgoed.

Olense kunstenaars stellen hun werken tentoon achter ramen van woningen, etalages van winkels en horecazaken en op enkele charmante buitenplekjes. Onderweg kom je QR-codes tegen die je kan inscannen. Tejaterbende Oeps!, het koor ‘Amuzing’ en de muziekgroep ‘Fik & Friends’ maakten een filmpje dat je via de QR-codes kan bekijken.

De wandelzoektocht bevat verschillende vragen over deze filmpjes, de kunstwerken die je tegenkomt en het Olense culturele erfgoed in het algemeen. Voor gezinnen met kinderen en voor rolstoelgebruikers is er een traject op maat uitgestippeld.

Praktisch:

  • Er zijn drie wandelzoektochten beschikbaar: het volledige traject (7 km), een rolstoelvriendelijk traject (5 km) en het kindvriendelijk traject (3,5 km).
  • De brochures van de wandelzoektochten kan je op deze pagina downloaden.
  • De wandelzoektocht loopt van tot 2 april en met 30 mei.
  • Neem je smartphone mee om onderweg de QR-codes voor de filmpjes te kunnen scannen.

Bekijk ook het filmpje op ons Youtube-kanaal.

Deze wandelzoektochten worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep WAK. Dit zijn vrijwilligers die samen met het lokaal bestuur initiatieven ontwikkelen om de Olense (amateur)kunstenaars in de kijker te zetten.

Nieuwsoverzicht
LCP