Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Digitaal portaal brengt erfgoed naar je toe

26 maart ’21 (vr)
Wil je informatie opzoeken over je culturele verleden dan moet je verschillende digitale databanken aanspreken: dat van een museum, de kranten, het gemeentelijk archief, de heemkundige kring,… Drie Kempense erfgoedcellen en hun partners willen deze zoektocht veel eenvoudiger maken voor jou.

Www.kempenserfgoed.be is het eerste erfgoedportaal in Vlaanderen dat verschillende databanken bundelt op hun platform. Je vindt er alle beschikbare erfgoedinformatie uit en over de Kempen op één plek, samen goed voor meer dan 80.000 beelden en 90.000 krantenartikelen.

Overal te vinden, gratis en vanuit je luie zetel


Www.kempenserfgoed.be is er voor iedereen. Wil je grasduinen in de geschiedenis van je dorp, stad of familie? Op het Kempens Erfgoedportaal vind je een schat aan beeld – of archiefmateriaal. Zoeken via kaart of collectie maakt het eenvoudig voor de bezoeker. Bovendien zal het erfgoedportaal ook online expo’s tonen die regelmatig veranderen. Erfgoed is daardoor zo toegankelijk en dichtbij.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP