Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Werken in Olen: Neerbuul sinds 2 april opnieuw open, werken in Schambraken klaar

01 april ’21 (do)
De laatste maanden vonden er meerdere werken plaats in Olen. Inmiddels zijn de voorbereidende werken van de nutsmaatschappijen in Neerbuul klaar, zijn de werken in Schambraken afgerond en legt de aannemer de laatste hand aan Spoorwegstraat, Melkerijstraat-Keizerhofstraat en Dellekens-Weier.

Neerbuul open sinds vrijdagavond 2 april

In Neerbuul voerde de nutsmaatschappijen sinds februari voorbereidende werken uit. De werken zijn vervroegd klaar, waardoor Neerbuul op vrijdagavond 2 april opnieuw werd opengesteld voor alle verkeer.

Uitgevoerde werken:

    • Fluvius bracht zijn bovengrondse leidingen ondergronds en vernieuwde een deel van de gasleiding.
    • De leidingen van Telenet werden ondergronds gelegd.
    • Pidpa vernieuwde haar bestaande leiding over het hele traject.
    • Proximus vernieuwde haar bestaande leiding over het hele traject.

De echte wegen- en rioleringswerken in Neerbuul-Molenstraat staan rond het einde van de zomer op de agenda. Meer info hierover lees je op www.slimdoorolen.be.

grachten en overkluizingen Schambraken klaar

De werken in Schambraken zijn ten einde.

Sinds eind november vernieuwde de aannemer er de grachten en overkluizingen. Er werd gewerkt van Schambraken 55 tot vlak voor het kruispunt Schambraken-Hemelrijk aan de kant van de oneven huisnummers. Meer info over deze werken vind je hier op www.slimdoorolen.be.

riolerings- en wegenwerken O.-L.-V.-Olen (Spoorwegstraat, Melkerijstraat-Keizerhofstraat en Dellekens-Weier) in laatste fase

De werken in Spoorwegstraat, Melkerijstraat-Keizerhofstraat en Dellekens-Weier zitten in hun laatste fase. De aannemer voert de laatste klinkerwerken uit en legt nog groen aan.

Opgelet: wegens collectief bouwverlof voert de aannemer in de week van 5 april geen werken uit. Na de vakantie worden de laatste zaken verder afgewerkt. Bedoeling is om het project af te ronden in de loop van april.

Welke werken stonden er op het programma in deze straten? De aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel voor de afvoer van regen- en afvalwater, de heraanleg van de rijweg, de heraanleg van de grachten, de aanleg van een fietsstraat,… Meer info vind je hier op www.slimdoorolen.be.

Nieuwsoverzicht
schambraken

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

adres
tel.
014 23 35 72
e-mail
technische.dienstverlening@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP