Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief?

14 april ’21 (wo)
Heb je hulp nodig om je belastingbrief in te vullen? Dit jaar kan je omwille van coronamaatregelen opnieuw niet terecht in de belastingkantoren. De medewerkers zijn wel telefonisch bereikbaar. Je kan een afspraak maken om je aangifte te laten invullen per telefoon.

Hoe gaat FOD Financiën te werk ?

In de maand april nemen medewerkers van FOD Financiën telefonisch contact op met personen die vorig jaar hun aangifte door een medewerker hebben laten invullen en hun telefoonnummer hebben achtergelaten. Een medewerker stelt een datum voor om telefonisch je aangifte te laten invullen. De afspraak gaat door in mei of juni. 

Alle andere mensen kunnen van zodra ze hun aangifte ontvangen hebben zelf contact opnemen met FOD Financiën. Op de enveloppe van je papieren aangifte staat een nummer waar je naartoe kan bellen. Zo kan je een telefonische afspraak maken voor het invullen van je belastingbrief. 

Tip: een telefonische afspraak gepland voor het invullen van je belastingbrief? Neem op voorhand je identiteitskaart en alle nuttige documenten bij de hand.

Na het invullen per telefoon ontvang je per post een document met een voorstel/samenvatting. Onderteken dat document en stuur het terug. Je kan de indiening van je aangifte ook afronden via MyMinfin (Tax-on-web). 

Meer info op de website van FOD Financiën.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Financiën

adres
tel.
014 27 95 19
e-mail
financien@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP