Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doe mee aan ons onderzoek: de lokale impact van corona en de rol van het lokaal bestuur Olen

12 mei ’21 (wo)
Doe voor 16 mei mee aan het onderzoek “de lokale impact van corona” en laat weten hoe het lokaal bestuur Olen jou kan helpen.

De impact van corona op ons leven is niet te onderschatten. Je kinderen konden niet meer naar school of je zag je kleinkinderen nog amper. Het sociale en culturele leven in ons anders zo levendige Olen viel op slag stil, sporten werd een individuele aangelegenheid en onze ondernemers moesten zich in sneltempo aanpassen. Dit zijn maar enkele voorbeelden.

Het lokaal bestuur Olen wil een duidelijk beeld krijgen van hoe jij leven in coronatijden ervaart en hebt ervaren en waar onze prioriteiten moeten liggen om jou te ondersteunen in deze bijzondere tijden.

Doe mee aan het onderzoek: anoniem, tot en met 15 mei

Deelnemen kan sinds zaterdag 1 mei via deze link. We nemen maximaal 12 minuten van je tijd in beslag, een kleine investering voor een betere toekomst. We willen je nu alvast danken voor je bijdrage.

Nieuwsoverzicht
coronastudie

Deel deze pagina

LCP