Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Schrijf je kind vanaf 5 juni in voor de zomeractiviteiten

27 april ’21 (di)
Vrije Tijd heeft weer een aantrekkelijk zomerprogramma klaar voor kleuters en lagere schoolkinderen. En ook voor de +12-jarigen staat er heel wat leuks te gebeuren dankzij de samenwerking met de vier andere gemeenten van het Neteland. Inschrijven kan vanaf zaterdag 5 juni.

Inschrijven vanaf 5 juni

Omdat we de jeugdrichtlijnen voor de zomer nog willen afwachten, starten de inschrijvingen niet begin mei, wel begin juni.

  • Vanaf zaterdag 5 juni kan je je digitaal inschrijven via Ticketgang.
  • Vanaf maandag 7 juni kan het ook op afspraak aan het loket van Vrije Tijd in het sociaal huis.

Terugbetaling bij annulatie

Alle inschrijvingen worden kosteloos terugbetaald als we het aanbod moeten annuleren.

Programma

Het programma maken we bekend in de loop van mei. Geen paniek dus als je zoon of dochter op dit moment nog geen brochure heeft ontvangen. We verspreiden het aanbod digitaal via de scholen. Gaat je kind niet in Olen naar school dan kan je de brochure vanaf midden mei ook downloaden op www.olen.be. Wil je graag een papieren exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar vrije.tijd@olen.be.

15 nieuwe animatoren op speelplein Olefant

Ons team van enthousiaste vrijwilligers heeft nu al superveel zin in de zomer. Wist je trouwens dat er dit jaar maar liefst 15 nieuwe animatoren te zien zullen zijn op het speelplein? Dat is maar liefst een verdubbeling tegenover vorig jaar. Alle animatoren maakten de afgelopen weken digitaal kennis met elkaar. Momenteel zijn ze in volle voorbereiding om er een onvergetelijke zomer van te maken. De speelpleinwerking gaat door van 12 juli tot en met 13 augustus.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP