Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Doe mee met de Burenbingo en win een ijskar voor je straat

17 mei ’21 (ma)
‘Beter een goeie buur dan een verre vriend’, een spreekwoord dat zoveel waarheid bevat. Soms kan je met hele kleine dingen al heel veel voor iemand betekenen. Deze Burenbingo zorgt alvast voor wat inspiratie. Doe mee en krijg een lekker verrassingspakket. Of win gratis ijsjes voor je hele straat.

Hoe doe je mee?

Kan jij op de kaart een volledig rijtje afkruisen? Proficiat, dan ben je niet alleen een fantastische buur maar heb je ook nog eens bingo. Breng jouw afgevinkte kaart ten laatste op 31 mei naar het onthaal van het sociaal huis (Lichtaartseweg 9) of Komie Geire (Herentalseweg 1). In ruil krijg je een lekker verrassingspakket. 

Win gratis ijsjes voor al je buren

Een onschuldige hand trekt uit alle inzendingen een winnaar. Hoe meer kaarten uit jouw straat, hoe groter de kans dat de ijskar deze zomer bij jullie langskomt met gratis ijsjes voor al je buren. De precieze timing van het ijskarbezoek hangt af van de coronamaatregelen en gebeurt in overleg met de winnende buurt.

Heb je extra kaarten nodig? Download dan bijkomende exemplaren.

Deze actie is een realisatie van het project 'Een hart voor mijn buur'

Nieuwsoverzicht
zorgzame burenbingo

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP